Steun ons en help Nederland vooruit

Dick Gutlich – Fractievoorzitter

Raadscommissie Ruimte, Bereikbaarheid & Financiën

In 1980 ben ik lid geworden van D66. Ik werd destijds benaderd door een opnieuw opstartende plaatselijke afdeling die op zoek was naar nieuwe, jonge, mensen om D66 in Noordwijk op de kaart te zetten…

Nu in 2013 staan we weer voor zo’n zelfde situatie. We willen D66 Noordwijk weer als vernieuwende, zelfstandige, partij op de Noordwijkse kaart zetten en gelukkig kunnen we dat doen met een groot aantal nieuwe, jonge en enthousiaste mensen.

Vanaf 1980 heb ik de lokale politiek actief gevolgd vanuit het afdelingsbestuur, in de steunfractie van de gemeenteraad en als lid van de raadscommissie. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan omdat het leuk is om zo betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in je eigen dorp en te proberen om daar een (klein) beetje sturing aan te geven.

Na een aantal jaren bij verschillende gemeenten gewerkt te hebben, werk ik nu bij de Technische Universiteit Delft. Een volstrekt andere wereld die ook bijster interessant is

Ik hoop dat u als lid D66 Noordwijk van harte gaat steunen. Er ligt een mooie kandidatenlijst, er is een aansprekend marketingconcept en een veelbelovend Programma van Kansen. De peilingen zijn mooi, maar nu de stemmen nog!